Preporučujemo
Home / FunZone / Svaštara / Sedmični Horoskop

Sedmični Horoskop

[h2]Horoskop – šta nas očekuje ove sedmice?[/h2]

 

Dalje Slijedeće
ovan ŠKOLA: Vrijeme je da pazite na sitnice, na detalje, i svakako to imajte na umu prilikom rješavanja testova i odgovara na usmena pitanja kako vas ne bi nešto neugodno iznenadilo. LJUBAV: Opet se vraćate u formu i najvažnije vam je ono što vi mislite i ono što vi imate za reći. Pitanje je samo kako će druga strana reagirati na sve to.  ZABAVA: Raspoloženje će vam biti sve bolje i bolje iz dana u dan. Svakako iskoristite tako dobar humor da nasmijete prijatelje i sve koje volite. SAVJET: Slijedite želje.SAVJET: Slijedite želje.

 

 

 

 ŠKOLA: Imat ćete jako mnogo novih prilika za poboljšavanje stanja u imeniku. Iskoristite tako dobre stvari jer tko zna kada će opet biti tako dobre.
LJUBAV: Konačno se možete nasmijati. Svi koji su vrijedni, ostat će uz vas i bit će vam odlično zajedno.ZABAVA: Raspoloženje vam je odlično, imate ljubav, imate dobre ocjene, imate dobre prijatelje, što drugo možete poželjeti?SAVJET: Opustite se i meditirajte.

 

 

 

blizanci ŠKOLA: Imate jako mnogo zadataka i pritišću vas rokovi. Ne dajte da vas preuzme stres jer tek onda biste mogli vidjeti kako se sve raspada.
LJUBAV: Škola će vam uzimati velik dio vremena. Često vam neće ostaviti mnogo vremena za romansu, ali jedna osoba vam se jako sviđa i mnogo ćete o njoj maštati.
ZABAVA: Nećete se osjećati najbolje, osim u nekim kratkim trenucima maštarija. Raspored će vam biti jako zgusnut, najviše popločen obavezama svih vrsta.
SAVJET: Ne bojte se maštati.

 

rak ŠKOLA: Bit će mnogo obaveza, a vi ćete se svojski truditi da ih sve riješite i to najbolje što možete i na vrijeme.
LJUBAV: Veoma ste strastveni, imate mnogo toga za podijeliti, samo vas ponekad mori pesimizam. Ipak, kad se njega riješite, činit će vam se da plovite na oblacima.
ZABAVA: Energični ste i imate poriva za izlaske, to će vas svakako gurati prema naprijed i neće vam skidati osmijeh s lica.
SAVJET: Tjelovježba.

 

 

lav ŠKOLA: Vi se volite dokazivati, a to će ovoga tjedna biti i više nego izraženo. Ne bojte se dizati ruku i krenuti u neke nove izazove jer usput ćete se sjajno provesti.
LJUBAV: Neće sve biti jasno, ali ipak ćete se osjećati dobro, sviđat će vam se kako se razvija vaša ljubavna veza.
ZABAVA: Često ćete biti veoma spontani i vedri i to će vam osigurati mjesto u bilo kojem društvu. Svakako izađite među ljude.
SAVJET: Budite vedriji.

 

djevica ŠKOLA: Volite detalje, a ovaj tjedan ta vaša ljubav bit će nagrađena. Svakako budite aktivniji na satu i vidjet ćete kako se to isplati.
LJUBAV: Imate jako mnogo želja, mašta vam radi sto na sat, međutim kada se radi o aktivnostima, tu pomalo štekate. Ne budite bojažljivi.
ZABAVA: Možda vam se baš i ne izlazi van, ali ako se ipak okuražite i izađete, vidjet ćete kako će vam se to isplatiti i koliko će vam to dobro biti. SAVJET: Manje maštajte, više djelujte.

 

 

vaga ŠKOLA: Vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke. Nemojte se bojati biti inicijator, dignuti ruku, potaknuti na nešto jer učitelji će to znati cijeniti.
LJUBAV: Bit će vam veoma zanimljivo. Čak i ako imate simpatiju mogli biste se ponašati kao da je nemate i zabavljati se zbilja neviđeno.
ZABAVA: Bit ćete poprilično opušteni i šarmantni pa ćete djelovati poput magneta za ljude. Dobra priča i zabava često će biti jedino što vas zanima.
SAVJET: Ponekad je dobro i ljenčariti.

 

skorpija ŠKOLA: Dosta ste neorganizirani i nemotivirani. Imate planove, ali su poput ptica, lete na sve strane, i teško je reći što će se od svega toga ostvariti.
LJUBAV: Bit ćete kritični i zajedljivi. Ponekad nećete znati zašto se takvi, a ponekad ćete točno odapeti strelicu poput pravog ratnika. No, nemojte se čuditi kad i drugi naprave isto.
ZABAVA: Bit ćete pod stresom i često isfrustrirani. Najbolje bi bilo da se bavite sportom i tako izbacite svu tu negativnu energiju iz sebe.
SAVJET: Dobra je samokontrola, ali do određene granice.

 

 

 

strijelac ŠKOLA: Dobro je vrijeme za promjene. Svakako dobro ugrijte stolicu jer će vam se to isplatiti, ako ne odmah, onda zasigurno za mjesec ili dva. Planirajte.
LJUBAV: Drugačije ćete početi gledati na svoju ljubavnu situaciju. Konačno ćete poželjeti primijeniti situaciju i shvatit ćete da na mnogo toga vi možete sami utjecati.
ZABAVA: Više ćete se okrenuti svom unutarnjem svijetu. Meditiranje i spiritualnost nešto je što vas trenutno zaokuplja i sasvim će vas zadovoljavati i ispunjavati.
SAVJET: Uključite razum.

 

jarac ŠKOLA: Motivacija vam je odlična i k tome što god radili ne iziskuje neki veći napor od vas već naprotiv, pravo zadovoljstvo. Iskoristite takvu situaciju.
LJUBAV: Bit ćete pesimistični, ništa što imate ili što vam se čini da imate neće vas zadovoljavati. Najbolje je da nikome ne izlažete svoje sumnje.
ZABAVA: Usprkos lošim ljubavnim zbivanjima, nećete dati da vam se duh slomi. Svakako izađite i družite se s ljudima.
SAVJET: Zadajte si nove ciljeve.

 

 

vodolija ŠKOLA: Konačno se situacija smiruje i imat ćete vremena za neke stvari koje već neko vrijeme odgađate.
LJUBAV: Veoma ste veseli i optimistični, a to će se vidjeti na svakom vašem pokretu. Ovo će djelovati magično na suprotan spol pa biste se mogli dobro zabaviti.
ZABAVA: I s prijateljima će vam biti lijepo. Nemojte se zatvarati u četiri zida već izađite i pričajte, veselite se i sve će biti u redu.
SAVJET: Njegujte pozitivu.

 

ribe ŠKOLA: Sve će se dobro odvijati, prije svega jer ste spremni na suradnju te imate jako mnogo razumijevanja i za kolege iz razreda i za nastavnike.
LJUBAV: Opet ćete više maštati, a u mašti ćete često čak opravdavati drugu stranu i onda kada ne biste trebali, kada je bila gruba prema vama.
ZABAVA: Često ćete biti previše osjećajni i osjetljivi i zatvarati se u svoju školjku. Prijatelji bi vam mogli zamjeriti takvo ponašanje, ali i već su se naviknuli.
SAVJET: Ne morate izbjegavati baš svaki konflikt.
Dalje Slijedeće