Preporučujemo
Home / Review / Review: eduvizija.hr

Review: eduvizija.hr

z Hrvatske nam dolazi edukativni portal koji svojom specifičnošću plijeni pažnju. S ciljem unaprijeđenja obrazovanja ovaj portal snima ekperimente iz fizike i hemije te iste u video formi besplatno stavlja na raspolaganje učenicima osnovnih škola.  eduvizija.hr već dugo godina egzistira na sceni neformalnog obrazovanja. Sadržano nastavno gradivo namijenjeno…

eduvizija.hr

Jednostavnost pristupa sadržaju
Kvaliteta zvuka i videa (HD)
Razumljivost lekcija
Kvizovi / testovi / vježbe
Prilagođenost učenicima iz BiH
Cijena: Besplatno
Dizajn websajta

UKUPNO

OCJENITE I VI OVAJ EDUKATIVNI PORTAL. KLIKNITE MIŠEM NA ZVIJEZDICE ISPOD RIJEČI UKUPNO !!!

User Rating: 4.71 ( 4 votes)
Iz Hrvatske nam dolazi edukativni portal koji svojom specifičnošću plijeni pažnju. S ciljem unaprijeđenja obrazovanja ovaj portal snima ekperimente iz fizike i hemije te iste u video formi besplatno stavlja na raspolaganje učenicima osnovnih škola.

O PORTALU: eduvizija.hr već dugo godina egzistira na sceni neformalnog obrazovanja. Sadržano nastavno gradivo namijenjeno je učenicima osnovnih škola koje prate hrvatski nastavni plan i program.Učenici od 5 do 8 razreda osim matematike mogu pogledati i eksperimenete iz fizike i hemije. Osim 1.300 video lekcija, na portalu se nalaze i primjeri rješenih zadataka iz matematike kao i kvizovi za provjeru znanja.Osim klasičnih video lekcija, ovaj portal nudi i interaktivni herbarij i katalog sa velikim izborom ptica koje zasigurno nastavnici biologije mogu koristiti u svojim predavanjima.

DIZAJN: Jednostavan dizajn edukativnog portala omogućava brz pristup sadržaju koji je besplatan.Uz svaku lekciju, osim videa, imamo i tekst lekcije, sekciju zapamti (sadrži formule i sl.), interaktivne kvizove, forum i još mnoštvo sadržaja. Iako svaka lekcija sadrži jako mnogo sadržaja dizajn pojedine lekcije je tako kreiran da sve dostupno jednim klikom miša.

Dalje Slijedeće
eduvizija 
eduvizija 1 
eduvizija 2 
eduvizija3 
eduvizija 5 
Dalje Slijedeće