Preporučujemo
Home / ShowBuzz / Celebrity / Ne, on je moj: slavne cure koje su se posvađale zbog istog dečka

Ne, on je moj: slavne cure koje su se posvađale zbog istog dečka

Jedan dečko i dvije djevojke nisu dobra kombinacija; jeste li ikada čuli za ljubavni trokut koji nije uništio prijateljstvo?

 

Takve situacije nisu zaobišle ni neke celebrity cure, a njihove razmirice su izašle u javnost. Najpoznatija svađa zbog dečka je ona između nekadašnjih prijateljica Taylor Swift i Katy Perry, a o tome je Tay čak i napisala pjesmu.

Iako danas nisu s tim dečkima, ove zvjezdane djevojke i dalje ne mogu podnijeti jedna drugu (čast iznimkama). Ako niste sigurni o kome se točno radi, vrijeme je da provjerite:

Taylor Swift & Camilla Belle
Camilla-Belle-feud-Taylor-SwiftTay nije bila sretna s viješću da je glumica s njenim bivšim dečkom Joeom Jonasom. Šuška se da Taylor Camilli posvetila pjesmu Better Than Revenge te ju malo ocrnila. Iako je glumica neko vrijeme šutjela o Taylor, kada se pjevačica posvađala s Katy Perry, Camilla je dala svima do znanja da je `Team Perry`.

Taylor Swift & Katy Perry
Pjevačice su bile dobre prijateljice, ali prijateljstvo nije završilo dobro što je rezultiralo Taylorinom pjesmom Bad Blood. Njih dvije su se posvađale zbog Johna Mayjera s kojim je prvo bila Tay, a kasnije Katy.

Selena Gomez & Kendall Jenner
Sel se počela razilaziti sa svojom prijateljicom Kendall jer je ona postala prebliska s njenim bivšim, Justinom Bieberom. Pjevačica je prestala pratiti sestre Jenner na društvenim mrežama upravo zbog toga, a ovaj sukob je vjerojatno do sada riješen.

Miley Cyrus & January Jones
Ovo se čini kao najnevjerojatnija svađa ikada, ali se dogodila. Pjevačica i glumica su svoj odnos dovele `na nož` zbog Liama Hemswortha s kojim je Miley bila. Na jednoj dodijeli Oscara su Liam i January viđeni kako odlaze zajedno na što je Miley totalno poludjela, a njih dvije su navodno izmijenile nekoliko neumjesnih sms poruka. Nedugo nakon toga Miley je prekinula zaruke s glumcem.